‹ ES Madplan hjælp

Deling af opskrifter

Opskrifter kan lægges i navngivne samlinger og deles med en anden husstand via e-mail — en måde at give nogen dine opskrifter uden at give dem adgang til hele din gruppe.

Oprettelse af en samling

Fra opskriftssiden, tryk på Del opskrifter, og derefter på +-knappen for at starte en ny samling. Giv den et navn, og tilføj opskrifter til den fra søgefeltet — de samme opskrifter, der allerede er i din gruppes egen opskriftsliste.

Deling af den

Åbn en samling, indtast den e-mailadresse, du vil dele den med, og tryk på Del. Tilbuddet er knyttet til den e-mailadresse, uanset om den allerede tilhører en konto — har de ikke oprettet en konto endnu, venter tilbuddet bare, til de gør.

Accept af et tilbud

Personen, du delte med, ser det på sin profilside, under Opskrifter delt med dig, næste gang de logger ind (eller opretter en konto) med den e-mail. Et rødt ! dukker op på profilikonet, når et delingstilbud — eller en gruppeinvitation — venter på svar. Derfra kan de Acceptere eller Afvise det.

Hvad accept betyder

Når det er accepteret, dukker samlingens opskrifter op blandt modtagerens egne — skrivebeskyttet, og altid afspejlende din aktuelle version af dem, inklusive alle ændringer, du laver senere. De dukker også op i deres kalender og indkøbsliste, hvor end de er planlagt, ligesom enhver anden opskrift.

Afslutning af en deling

Begge parter kan stoppe delingen når som helst — du fra samlingens egen side, de fra deres profil under Delte opskrifter. At afslutte den fjerner de opskrifter fra modtagerens husstand, inklusive fra alt, de allerede har planlagt med dem på kalenderen eller indkøbslisten.